INI ADALAH MASALAH YANG BIASA DIHADAPI OLEH RAMAI ORANG DI LUAR SANA.

ADAKAH ANDA SALAH SEORANG DARIPADA MEREKA?

SAYA SIBUK DAN KESEMPITAN MASA untuk mengikuti pengajian surah-surah al-Quran secara konsisten. Tetapi saya berminat nak memahami mesej-mesej penting setiap surah mengikut kelapangan masa saya. Apa pilihan alternatif yang saya ada ya?

SAYA HABISKAN BANYAK MASA DI DALAM KERETA, menempuh kesesakan trafik setiap hari pergi balik ke tempat kerja. Alangkah bagusnya jika masa itu dapat diisi dengan mendengar kupasan mendalam berkaitan surah-surah dalam al-Quran. Ilmu dapat, masa pun berkat. Boleh bantu saya?

SAYA SERING TERLEPAS PELUANG mengikuti seminar berkaitan Tadabbur al-Quran, kerana terpaksa mengutamakan masa hujung minggu bersama anak-anak. Ada tak penyelesaian untuk situasi saya ini?

SAYA TIADA ASAS BAHASA ARAB yang menyebabkan tidak mampu memahami mesej yang terkandung di dalam al-Quran. Bolehkah saya mempelajarinya dalam Bahasa Melayu?

BAIKLAH….

APA KATA TUAN, JIKA KAMI :

PERMUDAHKAN pembelajaran setiap surah dalam al-Quran ini yang boleh diikuti mengikut kelapangan masa anda?

BAWA SEMINAR kepada anda? Memandangkan anda tidak berkesempatan menghadiri seminar ini, jangan bimbang, kami FAHAM kesulitan anda, dan cuba bantu anda supaya masih boleh mendapat manfaat seperti orang lain.

BERI PILIHAN pembelajaran setiap surah kepada anda dalam DUA FORMAT, iaitu AUDIO MP3 atau VIDEO DVD?

TAWARKAN produk pembelajaran setiap surah dalam Bahasa Melayu oleh penyampai yang berwibawa secara sistematik?

ALHAMDULILLAH, SEJAK BEBERAPA TAHUN INI, RAMAI YANG SUDAH MENDAPAT MANFAAT DARIPADA SIRI-SIRI SEMINAR IBRAH AL-QURAN YANG DIJALANKAN SEJAK TAHUN 2011.

Sudah masuk tahun ke-6 kami menganjurkan siri seminar Ibrah al-Quran yang terbukti membantu ribuan anggota masyarakat berinteraksi dan memahami kandungan al-Quran secara mudah dan berkesan.

Kami FAHAM, tidak semua orang memiliki masa untuk hadir secara fizikal ke seminar-seminar anjuran kami, atas pelbagai faktor.

Maka, kami menawarkan alternatif yang memberi PELUANG buat anda mengatasi halangan-halangan yang ada, untuk sama-sama mempelajari kandungan al-Quran dengan MUDAH dan BERKESAN.

MEMPERKENALKAN SIRI AUDIO IBRAH AL-QURAN…….

(Klik bit.ly/ibrahquran untuk terus membuat pesanan)

APA PILIHAN SURAH-SURAH YANG ADA YA?

AUDIO SAHAJA KE YANG ADA?

SAYA SUKA MENONTON DALAM FORMAT VIDEO DI TELEVISYEN ATAU KOMPUTER

YA, ada! Buat masa ini, kami mula menyediakan SATU PILIHAN DVD VIDEO, iaitu : Ibrah Ashabul Kahfi oleh Ustaz Hasrizal Abdul Jamil.

PRE-ORDER DVD IBRAH ASHABUL KAHFI DIBUKA SEKARANG! (25 OKTOBER – 1 NOVEMBER 2017)

Pesanan pre-order akan diposkan bermula 2 NOVEMBER 2017

Tunggu… Lihat dahulu video teaser pakej DVD istimewa ini…

Buat pesanan PRE-ORDER sekarang di SINI

APA KANDUNGAN DVD IBRAH ASHABUL KAHFI INI YA?

Mahu preview dahulu? Tonton episod 1 video teaser sebelum membuat keputusan :

BAGAIMANA?

SUDAH BERSEDIA MEMBUAT PELABURAN ILMU BERMANFAAT?

Boleh terus membuat pesanan di SINI